(Android) Food Truck Chef™ Cooking Games kody więcej punktów
Feb 16, 2022 21:58:25 GMT -5
Post by vindicusumsi on Feb 16, 2022 21:58:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej punktów ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Super gierka gram w niej godzinami mega wciągająca gra polecam
Byłem gotowy do imprezowego autobusu 6. Wracam po miesiącu nie grania, spieniężam moje 6 klejnotów, nie wiedząc, czy tym razem będzie to kosztować monety lub oglądać reklamę, aby wysłać imprezowy autobus po kolejne 6 klejnotów. Myślę, że teraz muszę obejrzeć reklamę, ok, no biggie, ale dlaczego po obejrzeniu reklamy wracam do autobusu imprezowego 2 z 2 klejnotami??? Jestem wkurzony, że już prawie skończyłem tę nieznośną grę w dupę!!!!
Podróbka Gorączka Gotowania Gra do Ukradli Pomysł
Ta gra jest super
Lubię tę grę. Pierwszego dnia zdałem 20 poziom. Ale na kolejnych poziomach jest trudniej. Klejnoty można zdobyć z autobusu imprezowego, a ja też dostałem 10 klejnotów premii.
Nie mogłem uzyskać dostępu do tej gry po raz pierwszy, ponieważ ładuje się do 66% i utknął. To nie tylko powolne, ponieważ próbowałem czekać pół godziny, co jest całkowicie szaloną ilością czasu na złożoną aplikację, którą ładujesz, nieważne, jak taka prosta. Wszyscy moi znajomi uwielbiają tego typu gry, ale radzę im unikać tej gry
Food Truck Chef™ Cooking Games معمولی pco
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games rst
Ukończyłem grę z 3 gwiazdkami... nie pozostało mi nic do roboty poza wykonaniem wyzwania... czy jest jakieś ulepszenie, żebym mógł grać dalej? Przepraszam, mam problem z grą.. Zmieniłem swoje urządzenie kilka miesięcy temu.. a teraz lokalizacje, które faktycznie zostały zaktualizowane w 100%, zacznij od prawie wszystkiego.. co mnie rozczarowało i nigdy więcej nie grałem.. pomóż mi to naprawić!
Świetna gra, ale ciągle usuwała moje postępy. Uaktualniłem wszystkie ulice, a następnie dwukrotnie usunęli wszystkie moje ulepszenia. Wsparcie dało mi trochę klejnotów, ale wystarczyło tylko na ulepszenie 1 ulicy. Strata czasu... Ta gra miała potencjał, by zdobyć 5 gwiazdek. Bardzo rozczarowany.
może być trochę prościej i ma problemy z uaktualnieniami, gdzie nie robi uaktualnienia po zapłaceniu za to, a monety też znikają losowo lub po obejrzeniu reklamy...
Uwielbiam tę grę. Jednak w piekarni... ciastka glazurowane w ogóle nie trafiają do piekarnika. Tak jest już od jakiegoś czasu. Czy ktoś jeszcze tego doświadcza? W ogóle nie mogłem bawić się tą ciężarówką. Bardzo irytujące...
Super gra
Podoba mi się ta gra, ale mają mały błąd w grze, ale jest w porządku.
Bardzo dobra gierka
Co się nagle stało?? To jedna z moich ulubionych gier kulinarnych, ale ostatnio ciągle się zawiesza. Załadowanie trwa wiecznie, a po naciśnięciu strzałki odtwarzania wracam do ekranu głównego tabletu.
Wygląda na to, że wszystkie ⭐ jednogwiazdkowe recenzje są zasłużone. Właśnie pobrałem grę wczoraj i jest to najbardziej aktualna wersja. Na początku było fajnie i wydałem ponad 20 $ w jeden dzień, ale zdobyłem pierwsze miejsce w „turnieju” i pokonałem wszystkie 40 poziomów w pierwszym food trucku, zanim ulepszenia, które trwają około godziny, zostały nawet spełnione. Te ulepszenia NIE przenoszą się na kolejne z wielu food trucków. Co za żart. Wygląda na to, że GREED zrujnował tę aplikację; miał potencjał. Jaka szkoda. Odinstalowany.
Bardzo lubię te gry, ale karnawał i wydarzenia specjalne doprowadzają mnie do szału. Nie możesz wygrać nawet ze wszystkimi drogimi ulepszeniami jedzenia.
Lubię grać w tę grę i tak naprawdę mam tylko 2 skargi. 1) Byłoby pomocne, gdyby każda ciężarówka miała swój własny bank, trochę do bani, że musisz ulepszać każde zadanie i / lub ciężarówkę za te same pieniądze i klejnoty, zwłaszcza z tak wieloma poziomami i przedmiotami do wiecznego dekorowania. #2) Nienawidzę tego, że trzeba przeciągać niektóre przedmioty na talerz lub usługę, podczas gdy niektóre rzeczy wystarczy tylko dotknąć. Przeciąganie nie tylko jest ergonomiczne, ale powoduje utratę klientów, co ma wpływ na ogólny czas. Grafika jest NIESAMOWITA!
Gra jest całkiem fajna, jednak wiele drobiazgów nie pozwala mi na zabawę. Po pewnym czasie wszystkie ulepszenia wyposażenia i składników wymagają jak 10 klejnotów na pop, co jest poza absurdalne. Klienci, którzy byli całkiem zadowoleni, zaczęli po prostu wychodzić, nie czekając dwóch sekund na zamówienie, a lista jest długa
Twoja gra ładuje się zbyt długo i o połowę mniej czasu, gdy próbujesz zdjąć garnek z kuchenki lub obsłużyć klienta thr stragany z grami, inne niż to, byłbym bardzo szczęśliwy, gdybym jej dał 5 🌟 Myślałem, że to mój telefon pod adresem najpierw, ale nie robi tego z żadną z moich innych gier kulinarnych i jest to jedyna, jaką mam od twojej firmy, czy możesz to naprawić, podoba mi się i nie chcę jej odinstalować, mam ją od kilku miesięcy i nie używaj go tak często, ponieważ uważam, że byłoby to marnotrawstwem
To najlepsza gra o gotowaniu, w jaką grałem w całym moim życiu 😍 Wygląda tak realistycznie i ma dobre wrażenia 3D. To najlepsza gra na całym świecie. Jestem tak bardzo uzależniony od tej rzeczy POBIERZ TERAZ!!!!💗💖.
Musi istnieć o wiele więcej okazji do wygrywania klejnotów i łatwiejsze sposoby zdobywania klejnotów. Śmierdzi, że trzeba mieć tyle klejnotów, żeby ulepszać sprzęt i jedzenie. W przeciwnym razie to dobra gra.
SUPER GRA🍝🍝🍝🍝🍰🍰🍰🍰😋😋😋
teraz jest wszystko ok 👌👍
Naprawdę podobała mi się ta gra i byłam bardzo rozrywką. Jednak po ukończeniu pierwszego etapu zauważyłem, że prawie wszystkie ulepszenia w etapie 2 wymagały klejnotów i nie ma wystarczającej możliwości zdobycia klejnotów. wysokiej jakości gry kończą się niepowodzeniem, gdy zasadniczo zmuszają ludzi do zakupu czegoś w celu postępu w historii. bardzo bym chciał dać to *****
Czy dupy czeka pół godziny
Poza tym wydaje się, że klejnoty można zdobyć tylko, chyba że wydasz pieniądze (chociaż wiem, że na pewnym poziomie jest to konieczne). Awansowanie daje ci około 7 klejnotów, ale ilość klejnotów do ulepszenia jedzenia i wyposażenia wynosi 10 i więcej niż nietoperz. . . poza tym otrzymałbym wyższy wynik.
Urocza animacja, łatwa gra i osiągalne ulepszenia, które sprawiają, że chcesz grać dalej! Reklamy nie są nawet tak długie 👍🏼
Gra wciąga, ale późniejszych poziomów jest zbyt duża liczba liczba diamentów...robi sie wiele by ich płci, a starcza zeby ledwo cos ulepszyc raz na jakis czas... dlatego gra robi sie irytująca po zdobyciu jakis 4 "ulic".
Dobra zabawa! Niezbyt skomplikowane i bardziej sprawiedliwe niż inne gry z ulepszeniami na początku, ale staje się trudne, gdy idziesz dalej, aby uaktualnić bez wydawania pieniędzy
Jestem bardzo rozczarowany, że nie powiadomiłeś nikogo o zmianie gry kulinarnej. Zapłaciłem za dodatki i mogę rozwijać się w trzech różnych grach. i straciliśmy to wszystko razem. Rozumiem, jak czują się inni w tym momencie! Myślałem, że na początku jesteś dobry w kontaktowaniu się z ludźmi z aktualizacjami, ale chyba nie.
Kochałem tę grę przez długi czas, ale teraz nie pozwala mi kupować klejnotów. Kiedy je kupiłem, poszedłem kupić więcej i powiedział „już posiadasz ten przedmiot”. a także nie mogę już otworzyć mojej skarbonki. Wysłałem e-maile do nukebox ze zrzutem ekranu problemu i nadal nie otrzymałem od nich odpowiedzi .... Myślę, że nadszedł czas, aby odinstalować tę grę.. trudno jest grać bez klejnotów i oczywiście twórcy tej gry nie troszczyć się o długoterminowych graczy!
Gra nie pozwoli mi nic zrobić. Klikam na stronę z lodami i zamyka się. Próbuję zrobić wideo dla klejnotu i uruchamia się ponownie. Również na ciężarówkach z jedzeniem, które udało mi się to zrobić, potrzebna jest droga do wielu klejnotów, aby móc ją wyczyścić i ruszyć do przodu. Potrzebujesz klejnotów do ulepszeń, które są zbyt szybkie i drogie. Pomiń tę grę i znajdź coś podobnego, musi być lepsze niż to. Głównie na ulicy z lodami, która za każdym razem wyłącza grę. Ale zamknęło się również na innych ulicach, gdy próbuję grać lub ulepszać.. Teraz w ogóle nie pozwoli na grę. Klikam na miejsce, a aplikacja zamyka się i przechodzi do mojego telefonu. Odinstalowałem.
Bez wątpienia bardzo interesujący autobus to gane, więc nie dyskutuj o tak długiej rozmowie Tak, zgadzam się, że 3 gwiazdki w kosmosie i ulicy Waffle nie były możliwe do ukończenia, pomimo tego, że jest to interesujące
Gra fajna, super gra, ale po pierwszym ciężarze potrzebnych diamentów, które zdobywają tylko po zdobyciu poziomu jest ulepszeniem utrudnienia w zdobywaniu zdobytych ciężarówek, trzeba mieć diamenty, by móc ulepszać wszystko, aby poprawić damy. Oglądanie reklam albo np za robienie oznaczeń dniowych i tygodniowych statystyk, ilość osób nie będzie publikować prawdziwych pieniędzy na kupowanie do gry.
Mijn café — restaurantspel Casual games uxp
Super gra. A jeszcze zastanówcie się zanim coś napiszecie!'
Dobra gra, ale rediculos ilość wymuszonych reklam. Na każdym poziomie muszę obejrzeć 30-sekundową reklamę. Po pierwszej rundzie gra jest powolna i nudna, chyba że jesteś gotów na to wydać pieniądze. Fajnie, ale teraz będę instalować, bo warto.
Niesamowita gra… myślę, że jedną rzeczą, którą powinien zmienić, jest fakt, że musisz zdobyć klejnoty, aby ulepszyć urządzenia. Trudno, gdy wydasz 30 klejnotów, aby odblokować świat, a następnie musisz ulepszyć urządzenia. Monety powinny wystarczyć na ulepszenia. Jeszcze jedna rzecz, którą widzę, gdzie mogę kupić więcej klejnotów, ale kiedy ją kliknę, po prostu się kręci. Proszę pomóż.
Podobała mi się ta gra. Jednak gdy dojdziesz dalej, potrzebujesz klejnotów do ulepszenia lub nie możesz się rozwijać, więc zacząłem i wypełniłem ofertę za 135. Zajęło to 2 dni i nigdy jej nie dostałem. Kiedy skontaktowałem się z pomocą techniczną, powiedzieli, że już to mam. Wysłałem zrzut ekranu mojego salda klejnotów, który wynosi 0 i wiem, że mogą patrzeć i widzieć salda. Kontynuacja będzie więc kosztować pieniądze, ponieważ nie wstrzymują końca oferty darmowych klejnotów. Słabe doświadczenie obsługi klienta.
TE GRY NA PIEKIELNE PIEKŁO
Złe kontrole. Za dużo reklam.
Food Truck Chef™ Cooking Games Gündelik yudd
Naprawdę kocham tę grę, ale od wczoraj nie mogę ulepszyć mojej kuchni i składników. Klejnoty znikają i nie mogę zrobić żadnego postępu. Tak frustrujące zamiast relaksujące!! Proszę napraw
W grze jest dzisiaj usterka, która mówi: „Food Truck Chef musi załadować zasoby, aby kontynuować”. Nie mogłem grać cały dzień. Proszę napraw!!
nawet spk
Uwielbiam tę grę...nie mogę przestać grać...czy wkrótce pojawi się nowa ciężarówka z jedzeniem?
Bardzo wciągająca gra z tak wieloma dobrymi funkcjami ... Dobrze przygotowana .... Bardzo negatywną rzeczą jest ... Zbieranie klejnotów ... Tak trudne ... na 1 klejnot muszę czekać 3 godziny ... Część autobus nie pracuje dla mnie przez ostatni miesiąc .. czy wy ludzie popychają nas do obowiązkowej zapłaty za klejnot, aby go zdobyć .... To niesprawiedliwe . . Kciuki w dół za to .... Odinstaluję grę ...
Cieszyłem się grą przez jakiś czas, nawet przez zmagania z „błędami”, nieautoryzowane opłaty, ale osiągnąłem punkt, w którym wszystkie poziomy są ukończone i zbyt długo czekałem na nowy poziom. Wybierając miejsce na moim telefonie na coś innego.
Gra fajna ale grafika trochę słaba i trochę podrobiona z gorączki gotowania
Supergierka
W kasynie nie ma możliwości rozwiązania diamentów A kasy też rzadko