(Android/iOS) Sonic CD Classic kóduje veľa tokenov
Feb 16, 2022 21:34:30 GMT -5
Post by vindicusumsi on Feb 16, 2022 21:34:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Takže to naozaj nefunguje, pretože zobrazuje iba biele a čierne obrazovky
Páči sa mi to, pretože vás to umožní vrátiť sa v čase, ale jediná strašidelná vec je hra prvého šéfa a koniec hry v USA je strašidelný
Je to klasická hra Sonic. Samozrejme, že dostane 🌟🌟🌟🌟🌟 Sú však nejaké veci. Po prvé, nemôžete počúvať piesne „Minulosť“ v D.A. Záhrada. Tiež by bolo naozaj skvelé, keby bol Knuckles pridaný ako odomykateľná postava. Tiež by som chcel režim bez uloženia ako v 1 a 2, s rovnakými funkciami ladenia a kódmi. A nakoniec, líši sa pôvodný PAL soundtrack od amerického a/alebo JP? Ak áno, môžete ho pridať? Ďakujeme, že ste si to prečítali a pokračujte v dobrej práci!
Stiahnite Si Sonic the Hedgehog™ Classic - Najnovšiu Verziu 3.7.0 Pre Android Od SEGA - Sonic the Hedgehog teraz ... Sonic CD Classic APK.
Držte to iba 3 hviezdičky, pretože kde sú vokály pre japonské intro
Pri prvom zápase s doktorom eggmanom sa moja hra zrútila a vyhodila ma z nej. Keď som sa pokúsil skočiť smerom k kapsule, potom ho to otočilo do vchodu obrazovky a nemohol som sa nikam pohnúť ani skočiť, opravte to. Mám screenshot na dôkaz.
Z Palmtree Panic ide všetko dolu vodou. Nenápadité zóny, hlúpy a otravný level dizajn a čo je najhoršie... KDE JE LEVEL SELECT?
Kúpil som si vec, ktorá mi nezobrazovala žiadne reklamy a teraz to nemôžem vrátiť, nebolo tam uvedené, že odstráni všetky reklamy okrem tých sonických, sakra "bez reklám" Dohoda je to? Áno, naozaj to zničilo to, čo som si pôvodne myslel, že by to bol celkom zábavný čas hrať sa bez reklám a čo je najhoršie, nemôžem to vrátiť, totálne plytvanie peniazmi
Kúpil som si túto hru už dávno, ale neobnovím svoj nákup, aby som odstránil reklamy, opravte to!
Táto hra je naozaj pekná zvuková hra (pretože je to prvá strana a nie je to hlúpy podvod ako veľa hier), ale chýba jej kľúčová funkcia, ktorú Sega nahradila, sú nastavenia, kde máte prístup k neslávne známej obrazovke „zábava je nekonečná“, takže to je dôvod, prečo dávam 3 hviezdičky, pretože obrazovka je tak neslávne známa a táto hra je bez nej prázdna, aj ovládanie je ťažké
Je to dobrá hra, ale polovicu času nevidím, kam idem, táto hra sa volá Sonic Sonic by mala ísť rýchlo, ale v tejto hre ani nemôžem ísť rýchlo
strašné problémy so zvukom pri zbieraní prsteňa pri skákaní.
Hill Climb Racing 2 Трке ozv
Veľa vecí v tejto hre je hrozných! Sonic vybehne do kopca, uviazne na vrchole a zomrie doktorom Eggmanom! Tiež väčšina úspechov pre túto hru je úplne smiešna a dizajn úrovní je zvláštny! 6. fáza je extrémne mätúca a trvalo mi celých 10 minút, kým som našiel cieľ! 1 hviezdička! Radšej si zahrám Sonic The Hedgehog 2!
Sonic CD Classic Akční dje
Nemá zmysel pokračovať v hre, keď porazíte Sonic aj chvost všetkými časovými kameňmi
Teraz, keď som túto hru videl naposledy pred rokom, chcel som si ju zahrať, konečne som si ju zahral v roku 2017, vtedy bola hra zadarmo Nenávidel som hru Stále umieram a tá pinball bola taká ťažká, bol som NAČRANÝ a ja odinštaloval som hru, pretože ma to naštvalo
Páči sa mi tá hra, len to, že snažiť sa získať čas Stones je veľmi ťažké a snažiť sa zničiť tie monitory robotov je veľmi ťažké a snažiť sa získať tie kovové zvukové veci je veľmi veľmi veľmi veľmi ťažké. Preto len dve hviezdičky. kde sú kĺby!? tiež som dostal tie robotické modulárne spevy a zničil som ich v poslednej zóne a stále mi to predáva zlú budúcnosť! To je -1 hviezdička. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡🙏😡😡😡😡😡
To isté sme sa rozhodli urobiť pre 16-bitovú konzolu Sega. ... Sonic CD je jediná hra zo série, ktorá vyšla pre konzolu, ktorá nie je v postsovietskom
Chlapci, toto je divné veľkonočné vajíčko, chlapci, musíte to urobiť: dolu doľava doľava priamo v hre teraz môžete vidieť soundtrack, je to divné, to hodnotím
Skvelá hra, ale kolízna chaos 3 je príliš otravná >
Sonic CD Classic Aksi whc
Moja hra sa konečne načítala, ale ja som zasekol na úrovni, ktorú sa zdá nemožné prejsť.
Za odstránenie pridaných položiek sa platí len za to, že platba bude bez môjho súhlasu o dva dni neskôr zrušená a pridané položky sa vrátia...prečo?
Super Cat Tales 2 APK Líši sa v závislosti od zariadenia stiahnutie ...
Sonic CD má v mojom srdci zvláštny pocit. Hral som to na ps3 a páčilo sa mi to. Toto bol prvý Sonic Gane, ktorý som kedy porazil, a hoci je ťažké túto hru opísať, je na nej niečo, čo je veľmi podmanivé. Mám aj Sonic 1 a 2. Ďakujem Stealth a Taxman. Dúfajme, že jedného dňa budú schopní urobiť Sonic 3 a Knuckles. Potom konečne môžem mať všetky klasické hry Sonic na telefóne. Dovtedy.
Sonic CD zostáva jednou z najlepších hier Sonic všetkých čias, ale toto nedávne opätovné vydanie pre mobilné zariadenia ponecháva niečo viac, čo treba dosiahnuť, s množstvom problémov s praskaním zvuku, ktoré sú veľmi rušivé.
Šťastie pre tých, ktorí dokážu prejsť levelom (COLLISION CHAOS) ....fakt neznášam, keď príde na pinballovú štruktúru😡😠. Každopádne dobrá hra 🙂🙂🙂🙂
Px6 Android 10.0 CD DVD Prehrávač Hyundai I30 Elantra GT 2012-2016 ... Aotsr Android Auto playerFor Chevrolet Corvette Aveo Sonic 2011-2015 Stereo Centrálna
Dobrá hra buuuutt, téma boja s vajcom je strašná
Dobrý Remake. Sonic CD jednoducho nie je príjemné.
Dobrá hra, ale nemôžete sa dostať cez druhý kameň
Nové aktualizácie sú dobré!
Sonic CD Classic Action tvhz
Nedal si kontrolný bod, oslabil si môjho obľúbeného hrdinu + tvoji roboti neumierajú všetko, čo som povedal, bolo vo finálnej úrovni oprav to, prosím, daj mi vedieť, keď to opravíš 🙂 Prepáč, pretože som si z teba urobil srandu oprav plz
Fantastický import fantastickej hry! Poskytuje mi hodiny zábavy. v skutočnosti je to také zábavné, že mi to smiešne množstvo reklám vôbec neprekáža. (Aj keď by som bol radšej, keby reklamy na titulnej obrazovke neprekrývali množstvo časových kameňov, ktoré mám na výbere súboru, a keď stlačíte pokračovať v pauze ) Tiež som našiel riešenie statickej chyby. Zapnite hudbu na maximum, ale zvukové efekty na polovicu. Zvukové efekty sú stále dosť zaťažené, takže stále dobre počuteľné. Ďakujeme za hru!
Jeho skvelá, ale kolízia chaos zóna 3 je príliš valcovitá (má veľa kriviek), vďaka čomu je hra ťažšia a zvuková sa nezastaví.